De ce să lucrezi cu noi

Proiectarea instalațiilor și a sistemelor de Desfumare a gazelor fierbinți și Presurizarea căilor de evacuare, sunt sisteme pentru evacuarea fumului care permit evacuarea utilizatorilor în condiții de siguranță în caz de incendiu.

Aceste sisteme sunt necesare la clădiri de suprafață și importanță mărită (spații comerciale, clădiri birouri, mall-uri, hale de depozitare).
De asemenea, pentru hoteluri cu minim 4 etaje sau holuri cu o lungime mai mare de 30 metri liniari, este necesară proiectarea instalațiilor de presurizare a casei de scară și a holurilor aferente conform standardului european 12101.
Proiectare-Instalatii-desfumare-si-presurizare-1
Proiectare-Instalatii-desfumare-si-presurizare-2

Despre companie

Compania noastră S.C. Future Electric Energy Projects S.R.L. este autorizată ISU pentru proiectarea instalațiilor de desfumare a gazelor fierbinți și de presurizare a căilor de evacuare conform standardelor europene.

Fazele de proiect

Fazele de proiect oferite pentru proiectare instalațiilor de desfumare și presurizare a căilor de evacuare sunt : Studiu de fezabilitate, DTAC, Proiect Tehnic de Execuție (PTE) și Detalii de Execuție (DDE). Toate proiectele enumerate mai jos, au fază de proiectare DTAC+PTE.

Portofoliu

  • Proiectare instalații de desfumare a gazelor fierbinți și compensare a aerului evacuat pentru Hală industrială, producție și birouri T33 în Coresi Business Park Brașov (7850 mp)
  • Proiectare instalații de desfumare a gazelor fierbinți, compensare a aerului evacuat, presurizarea casei de scară și a holurilor de evacuare pentru Clădirea 1 și 2 aferentă hotel în Constanța (19500 mp x 2)
  • Proiectare instalații de desfumare a gazelor fierbinți aferente parcajelor subterane, compensare a aerului evacuat, presurizarea casei de scară și a holurilor de evacuare pentru imobil de locuințe și parcare subterană cu 2 nivele și 90 de mașini în Brașov (18500 mp)
  • Proiectare instalații de desfumare a gazelor fierbinți aferente parcajelor subterane, compensare a aerului evacuat, presurizarea casei de scară și a holurilor de evacuare pentru imobil de locuințe și parcare subterană cu 2 nivele si 82 de mașini în Brașov (17000 mp)
  • Proiectare instalații de desfumare a gazelor fierbinți aferente parcajelor subterane+spații comerciale, compensare a aerului evacuat, presurizarea căilor de evacuare și a depozitelor pentru avizare și autorizare ISU spațiu comercial București (reautorizare extindere și conformări clădire existentă – 69500 mp)

Pentru mai multe detalii și informații
vă rugăm să ne contactați

Pentru mai multe detalii și informații vă rugăm să ne contactați

Call Now Button