proiectare-instalatii-sprinklere

De ce să lucrezi cu noi

Serviciul de proiectare instalații sprinklere este necesar în cadrul depozitelor de peste 600 mp, a clădirilor înalte, parcaje cu mai mult de 2 nivele și mai mult de 100 de mașini cât și a clădirilor de importanță ridicată (ex. spații comerciale foarte mari).

Instalațiile de sprinklere sunt foarte importante în limitarea, stingerea sau încetinirea incendiului până la sosirea forțelor de intervenție. Ele reprezintă un mare avantaj în relația cu asiguratorii cât și de protejare a bunurilor.

Compania noastră S.C. Future Electric Energy Projects S.R.L. este autorizată ISU pentru proiectare instalații de sprinklere conform standardului european SR EN 12845.

Fazele de proiect oferite pentru proiectare instalații sprinklere sunt:

Studiu de fezabilitate, DTAC, Proiect Tehnic de Execuție (PTE) și Detalii de Execuție (DDE). Toate proiectele enumerate mai jos, au fază de proiectare DTAC+PTE.

Portofoliu

proiectare-instalatii-sprinklere
  • Proiectare instalații sprinklere pentru limitare și stingere incendiu aferente proiectului Hală industrială, producție și birouri T33 în Coresi Business Park Brașov (7850 mp)
  • Proiectare instalații sprinklere pentru limitare și stingere incendiu aferente proiectului Clădire 1 și 2 (clădiri înalte) aferentă hotel în Constanța (19500 mp x 2)
  • Proiectare instalații sprinklere pentru limitare și stingere incendiu aferente proiectului avizare și autorizare ISU spațiu comercial București (reautorizare extindere și conformări clădire existentă – 69500 mp)

Pentru mai multe detalii și informații
vă rugăm să ne contactați

Pentru mai multe detalii și informații vă rugăm să ne contactați

Call Now Button