proiectare-instalatii-hidranti

De ce să lucrezi cu noi

Alman Proiectare Instalații oferă servicii de proiectare instalații hidranți interiori cât și exteriori este necesară în cadrul depozitelor de peste 600 mp, a clădirilor înalte, clădiri administrative (birouri, sedii firmă peste 600 mp) parcaje cu mai mult de 10 de mașini cât și a clădirilor de importanță ridicată (ex. spații comerciale foarte mari).

Instalațiile de hidranți interiori și exteriori sunt în general necesare atunci când suprafața imobilului depășește 600 mp.

Instalațiile de hidranți sunt foarte importante în limitarea sau stingerea incendiului până la sosirea forțelor de intervenție sau chiar de către locatarii imobilului.

Compania noastră S.C. Future Electric Energy Projects S.R.L. este autorizată ISU pentru proiectarea instalațiilor de hidranți interiori și exteriori conform P118 din 2013, actualizat în noiembrie 2018.

Fazele de proiect oferite pentru proiectarea instalațiilor de hidranți interiori și exteriori sunt:

Studiu de fezabilitate, DTAC, Proiect Tehnic de Execuție (PTE) și Detalii de Execuție (DDE). Toate proiectele enumerate mai jos, au fază de proiectare DTAC+PTE.

Portofoliu

proiectare-instalatii-hidranti
  • Proiectare instalații de hidranți interiori și hidranți exteriori (cu racord de la rețeaua locală de distribuție apă) aferente proiectului Hală industrială, producție și birouri T33 în Coresi BUsiness Park Brașov (7850 mp)
  • Proiectare instalații de hidranți interiori și hidranți exteriori (cu stație redundantă de pompare apă cât și rezervă intangibilă de apă) aferente proiectului Clădire 1 și 2 (clădiri înalte) aferentă hotel în Constanța (19500 mp x 2)
  • Proiectare instalații de hidranți interiori și hidranți exteriori (cu stație redundantă de pompare apă cât și rezervă intangibilă de apă) aferente proiectului avizare și autorizare ISU spațiu comercial București (reautorizare extindere și conformări clădire existentă – 69500 mp)
proiectare-instalatii-hidranti
  • Proiectare instalații de hidranți interiori (cu stație redundantă de pompare apă cât și rezervă intangibilă de apă) și hidranți exteriori de la rețeaua locală pentru imobil de locuințe și parcare subterană cu 2 nivele și 90 de mașini în Brașov (18500 mp)
  • Proiectare instalații de hidranți interiori (cu stație redundantă de pompare apă cât și rezervă intangibilă de apă) și hidranți exteriori de la rețeaua locală pentru imobil de locuințe și parcare subterană cu 2 nivele si 82 de mașini în Brașov (17000 mp)
  • Proiectare instalații de hidranți interiori și hidranți exteriori (cu stație redundantă de pompare apă cât și rezervă intangibilă de apă) pentru avizare și autorizare ISU pentru un liceu din Câmpina (5900 mp)

Pentru mai multe detalii și informații
vă rugăm să ne contactați

Pentru mai multe detalii și informații vă rugăm să ne contactați

Call Now Button